Breaking News

US Open «Mixed Madness»: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η σύντροφός του, Paula Badosa, κατέκτησαν τον τίτλο στο φιλανθρωπικό event επίδειξης «Mixed Madness» του US Open. Πρόκειται για τον πρώτο τους τίτλο ως ζευγάρι.

Οι «Tsitsidosa» - παρατσούκλι που τους έδωσαν οι θαυμαστές τους - ξεχώρισαν από τα τέσσερα ζευγάρια μικτού που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Ο τελικός πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (20/8).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa νίκησαν αρχικά το αμερικάνικο δίδυμο Ben Shelton - Coco Gauff, ενώ στον τελικό επικράτησαν απέναντι στους Taylor Fritz - Amanda Anisimova (επίσης αμερικάνικο δίδυμο).

«Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά», δήλωσε ο 26χρονος Έλληνας τενίστας.

Από την πλευρά της, η 26χρονη Ισπανίδα τενίστρια τόνισε: «Έχω καλά νέα. Νομίζω ότι θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα. Σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και ότι θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε».