Breaking News

Το ξέσπασμα της Ναταλί Κάκκαβα: «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες; Μείνετε μακριά από μένα και την οικογένειά μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία εξέφρασε την αγανάκτησή της μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

Το ξέσπασμα της γνωστής παρουσιάστριας είναι η συνέχεια της επεισοδιακής παραίτησής της από τη θέση της Αντιδημάρχου στον Δήμο Σαρωνικού, τον περασμένο Μάιο του 2024.

Χθες το απόγευμα (19/8), η Ναταλί Κάκκαβα ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο ανέφερε: «Κάνω αυτό το βίντεο σήμερα, γιατί είμαι τόσο εξοργισμένη, γιατί για πολλοστή φορά ένας άνθρωπος σήμερα μου είπε "Ρε συ, σου είχαν τάξει παραλία στον Δήμο, δεν σου την έδωσαν και γι' αυτό τα έσπασες και έφυγες;". Ρε δεν ντρέπεστε βρε ξεφτίλες; Αυτά που κάθεστε και λέτε δεξιά και αριστερά, τα ψέματά σας για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητά σας; Δεν ντρέπεστε; Δε βαρεθήκατε να λέτε ψέματα στον κόσμο;».

Και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν; Ξύπνησε ο κόσμος, δεν τρώει πια κουτόχορτο! Και επιτέλους πείτε αλήθεια για μία φορά στη ζωή σας. Ακόμα περιμένω την ειδική μονοθεματική συνεδρίαση να καλέσετε τους φίλους σας τους υπουργούς για τις ελεύθερες παραλίες, να πηγαίνει να κάνει μπάνιο ο κόσμος αλλά δεν σας συμφέρει. Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από μένα και την οικογένειά μου και τέλος τα ψέματα. Ντροπή πια!».