Breaking News

«The Instigators» - Matt Damon: Με την οικογένειά του στην πρεμιέρα της ταινίας του στη Νέα Υόρκη (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Matt Damon εμφανίστηκε χθες (31/7), μαζί με την οικογένειά του, στο κόκκινο χαλί για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του «The Instigators» στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει το People, ο 53χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε στο πλευρό του τη 48χρονη σύζυγό του Luciana Barroso και τις τρεις κόρες τους: τη 18χρονη Isabella, τη 15χρονη Gia και τη 13χρονη Stella. Μαζί τους ήταν η μητέρα του Matt Damon, η Nancy Carlsson-Paige, όπως και η 24χρονη Alexia, την οποία απέκτησε η Luciana Barroso από τον προηγούμενο γάμο της...


Ο Matt Damon μίλησε στο People σχετικά με το πώς η γυναίκα του τον έπεισε να συμμετάσχει στην κωμική ταινία δράσης.

«Αυτή πραγματικά το "παρήγαγε" αυτό, συμμετείχε πολύ ενεργά, την εμπιστεύομαι πολύ», σημείωσε ο ηθοποιός.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Doug Liman, ενώ το σενάριο υπέγραψαν ο Chuck MacLean και ο Casey Affleck.

Στην ταινία παίζουν οι: Matt Damon, Michael Stuhlbarg, Hong Chau, Casey Affleck, Paul Walter Hauser, Alfred Molina, Jack Harlow, Ron Perlman, Natalie Carter κ.α.

«Η Luciana είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι πλήρως το γούστο τους, όπως ο Casey και ο Ben (Affleck)» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο Matt Damon.

Η ταινία «The Instigators» θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και στις 9 Αυγούστου στο Apple TV+...


Τον Ιούλιο, ο Matt Damon και η Luciana Barroso - που είναι παντρεμένοι εδώ και 19 χρόνια - είχαν πραγματοποιήσει μία ρομαντική απόδραση στην Ελλάδα. Οι δυο τους καταγράφηκαν σε παραλία της Μυκόνου.

Επίσης, επισκέφθηκαν τους αδερφούς Hemsworth, ενώ νωρίτερα, τον  Ιούνιο, εθεάθησαν στην αποφοίτηση της κόρης τους Isabella από το Λύκειο, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.