Breaking News

Στάθα Καραϊβάζ: «Με αυτό που είχαμε ζήσει όλοι στη δίκη, ήταν μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα - Σέβομαι την απόφαση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ μίλησε η Στάθα Καραϊβάζ - Αλεξανδροπούλου, η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε στις 9 Απριλίου 2021, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Την περασμένη Τετάρτη (31/7), αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τα δύο αδέλφια που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του.

«Το πώς η Δικαιοσύνη έφτασε σε αυτό που έφτασε είναι θέμα των δικαστών... Δεν αιφνιδιάστηκα από την απόφαση, καθώς είναι πολύ δύσκολο από έναν απλό πολίτη να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Τις πρώτες ημέρες της δίκης εμφανίστηκαν άνθρωποι οι οποίοι, με μεγάλη αξιοπρέπεια, είπαν τα πράγματα όπως τα έζησαν. Ήταν ένας μάρτυρας από τους κηπουρούς, ένα νεαρό παιδί από τον Δήμο Αλίμου, οι οποίοι είπαν τα πράγματα όπως εκείνοι είδαν και έκριναν. Από εκεί και πέρα είναι πάρα πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να τον βάζεις σε μια τόσο δύσκολη δίκη, όταν δεν είναι ενταγμένος και ορκισμένος δικαστής», είπε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ - Αλεξανδροπούλου...


Και πρόσθεσε: «Με αυτό που είχαμε ζήσει όλοι στη δίκη, ήταν μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Τώρα τι ήταν πιο βασικό, η έλλειψη γνώσης ή ο φόβος, αυτό δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δεν είμαι ειδικός. Εγώ σέβομαι την απόφαση του δικαστηρίου και αναμένουμε τι θα κάνει η ελληνική Δικαιοσύνη... Δεν υπάρχει δικαίωση στον θάνατο. Ωστόσο θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στις αστυνομικές Αρχές για τη δουλειά που έκαναν για την περίπτωση του Γιώργου. Είμαι πεπεισμένη ότι θα βρεθεί το δίκιο. Αν η ελληνική Δικαιοσύνη συνεχίσει, είμαι ηθικά υποχρεωμένη να ακολουθήσω».