Breaking News

Σόφη Πασχάλη: Eρωτευμένη στο Μπαλί - «Είμαστε εν δυνάμει τα πάντα» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Σόφη Πασχάλη και ο αγαπημένος της περνούν μαγικές στιγμές στο Μπαλί, με τη γνωστή γυμνάστρια να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H Σόφη Πασχάλη βρίσκεται, εδώ και κάποιους μήνες, σε σχέση με τον γοητευτικό Νίκο Πάττα. Το εpωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο εξωτικό Μπαλί.

Η γνωστή γυμνάστρια έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες. H Σόφη Πασχάλη έγραψε στη λεζάντα:

«Η ζωή είναι δώρο! Το δώρο βρίσκεται μέσα από το περιτύλιγμα! Έτσι και με την καρδιά! Για να ζήσεις το δώρο της, χρειάζεται να απελευθερώσεις τον φόβο! Όταν φύγει ο φόβος, αυτό που μένει είναι η ελευθερία, τότε ζεις στο παρόν! Αν ζεις την κάθε σου μέρα σαν να είναι ξεχωριστή, η ζωή θα σου μαγνητίζει το μέσα σου! Αυτό υποστηρίζουν στο Μπαλί. Το λένε κάρμα! Γέλασε, πες την καλημέρα σου με χαρά, να λες πάντα αλήθεια στον εαυτό σου, κάθε μέρα να κάνεις το σωστό προς εσένα, έτσι θα κάνεις κι άλλους ανθρώπους να νιώθουν όμορφα κι αυτό σου επιστρέφεται! Είμαστε εν δυνάμει τα πάντα! Γίνε η εκδοχή της ευτυχίας σου! Εσύ για εσένα και ό,τι θες θα εμφανίζεται. Ζεις μόνο μια φορά, όπως έχει πει η Μέι Γουέστ, αλλά αν το κάνεις καλά, μια φορά είναι αρκετή!».