Breaking News

Σμύρνη: Πατέρας σκότωσε τις 3 κόρες του, η τέταρτη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλόνισε η είδηση για το έγκλημα που σημειώθηκε στη Σμύρνη, στην Τουρκία, όπου ένας άντρας σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη στον ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί (27/8). Ο 45χρονος - που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα - είπε στις 4 κόρες του (2, 4, 11 και  14 ετών) ότι θα τις πάει στη μητέρα τους, η οποία είχε φύγει από το σπίτι πριν ένα μήνα.

Ωστόσο οδήγησε τις κόρες του σε ελαιώνα ιδιοκτησίας του, όπου πήρε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Οι τρεις κόρες του έχασαν τη ζωή τους, ενώ το 11χρoνο κoρίτσι κατόρθωσε να διαφύγει τραυματισμένο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση...


Ο πατέρας ενημέρωσε τους συγγενείς για το έγκλημα που διέπραξε και στη συνέχεια αποπειράθηκε  να αυτοκτovήσει. Ο 45χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά είναι καλύτερα από την κόρη του, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έπασχε από κατάθλιψη. Το ζευγάρι ήταν σε διαδικασία διαζυγίου, ενώ ο 45χρονος φέρεται να απειλούσε με εκδίκηση.