Breaking News

Selena Gomez: Η στιγμή που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στην ταινία «Emilia Pérez» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η νέα ταινία «Emilia Pérez», στην οποία πρωταγωνιστεί η Selena Gomez, φαίνεται ότι σημαίνει πολλά για την 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό.

Η επερχομενη ταινία «Emilia Pérez», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Jacques Audiard, είχε κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 18 Μαΐου 2024 στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Selena Gomez, Zoe Saldana, Edgar Ramírez, Mark Ivanir και Karla Sofía Gascón.

Η Selena Gomez υποδύεται τη Jessi Del Monte, σύζυγο του αρχηγού του καρτέλ ναρκωτικών Manitas (Emilia Perez / Juan Del Monte) - τον ρόλο υποδύεται η τραvς ηθοποιός Karla Sofía Gascón -, που αναζητά τη δικηγόρο Rita (Zoe Saldaña) για να τον βοηθήσει να ολοκληρώσει κρυφά μια επέμβαση αλλαγής φύλου για να γίνει γυναίκα...


Την περασμένη Δευτέρα (19/8), η Selena Gomez δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, που δείχνει τη στιγμή που ανακάλυψε ότι πήρε τον ρόλο της Jessi Del Monte στην ταινία.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ακούγεται να λέει συγκινημένη σε φίλη της: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πήρα την ταινία! Θα κλάψω τώρα, δε θέλω να κλάψω... Θα είναι πολύ ωραίο, Gabby!».

H Selena Gomez δημοσίευσε στην ανάρτησή της και μία σειρά από φωτογραφίες. Σε ένα στιγμιότυπο ποζάρει αγκαλιά με την Karla Sofía Gascón.