Breaking News

«RHOA: Porsha's Family Matters»: Πέθανε στα 34 της η Yolanda «Londie» Favors (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία μόλις 34 ετών η Yolanda "Londie" Favors, η οποία εμφανίστηκε στη σειρά ριάλιτι «The Real Ηοusewives of Atlanta: Porsha's Family Matters» του Bravo.

Σύμφωνα με το Deadline, η Yolanda "Londie" Favors έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 7 Αυγούστου. Η αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή...


Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε την περασμένη Κυριακή (11/8) η σταρ της σειράς ριάλιτι «RHOA: Porsha's Family Matters» και ξαδέρφη της, η 43χρονη Porsha Williams, η οποία έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Instagram:

«Londie - ήσουν η καλύτερή μας φίλη, η αδερφή μας, η θεία μας, η ξαδέρφη μας και πολλά άλλα. Η ζωή σου ήταν μια ευλογία, η μνήμη σου ένας θησαυρός, αγαπήθηκες πέρα από τις λέξεις και θα λείψεις πέρα από κάθε μέτρο... Θα σε αγαπώ πάντα αγαπημένη μωρό ξαδέρφη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Να σημειωθεί ότι η Yolanda "Londie" Favors - η οποία θα γιόρταζε τα 35α γενέθλιά της στις 21 Αυγούστου - ήταν ένα από τα «αστέρια» του spinoff του «RHOA: Porsha's Family Matters», το οποίο προβλήθηκε στο Bravo τη σεζόν 2021-2022 και ακολούθησε τη ζωή της Porsha Williams και της ευρύτερης οικογένειάς της στην Ατλάντα.