Breaking News

Πύργος: Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και ακολούθησε «μάχη» - Μ. Πιερίδη: «Δε θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Summer’s Cool» ασχολήθηκε τη Δευτέρα με το απίστευτο περιστατικό που συνέβη την Κυριακή (25/8) σε γάμο στον Πύργο.

Εκκλησία στον Πύργο μετατράπηκε σε «ρινγκ» την ώρα του γάμου, με τον γαμπρό να χαστουκίζει τη νύφη επειδή του πάτησε το πόδι. Τελικά ο γάμος έγινε, ενώ ακολούθησε και η βάφτιση του παιδιού τους, το οποίο ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Ήταν μπροστά το παιδάκι στο γεγονός; Μάλιστα... Υποθέτουμε όλοι ότι λόγω της βάφτισης του παιδιού ολοκληρώθηκε το μυστήριο. Υποθέτω ότι αυτός είναι ο λόγος που η νύφη (δεν έφυγε)...», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη...


Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Συγγνώμη, εδώ δε θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο;... Έγινε μπροστά στο παιδί του, είμαι έξαλλη... Σήκωσε χέρι ο πατέρας του παιδιού. Ένας εισαγγελέας δε θα έπρεπε...».

«Σήκωσε χέρι μπροστά σε τόσο κόσμο, φαντάσου τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες... Επίσης, είναι θέμα το ό,τι έγινε μπροστά στο παιδί, ας το δει κάποιος», είπε στο τέλος η Μαριάντα Πιερίδη.
Ανώνυμος είπε...

μωρε τι μας λετε κυρια Μαριαντα;;; Και δεν ειναι θεμα για να ασχοληθει ο εισαγγελεας το οτι η νυφη σηκωσε ποδι εναντιον του γαμπρου μπροστα στο παιδι και σε ολους τους
παροντες;;; Αυτο γιατι δεν σε κανει εξαλλη δηλαδη;

» Σχολιάστε