Breaking News

OPEN: «Ουδεμία αμφιβολία για το ήθος του Κώστα Κωστόπουλου - Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει μία τελεσίδικη απόφαση»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το βράδυ (10/8) το Open, σχετικά με τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Έλενα Αθανασοπούλου στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου 2024.


Η ανακοίνωση του Open:

«Κατά τη διάρκεια της από 14.06.2024 συνέντευξης της Έλενας Αθανασοπούλου, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη εκδοθεί η υπ’αριθ. 1007/2024 απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, με την οποίαν εκρίθη ομόφωνα αθώος ο κ. Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», Ελένη Τσολάκη υπέβαλε σειρά ερωτήσεων (για την κ. Τσολάκη: «-ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ», υπέβαλα σειρά ερωτήσεων-») που αφορούσαν την ουσία της, ήδη κριθείσας από το Δικαστήριο ως αβάσιμης καταγγελίας της ηθοποιού, ενώ η τελευταία προέβη σε σειρά δηλώσεων με τις οποίες επιχείρησε να υποστηρίξει τον αναληθή ισχυρισμό ότι είχε πέσει θύμα βιaσμού από τον κ. Κωστόπουλο.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει μία τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης, ούτε ασφαλώς μπορεί μία τηλεοπτική εκπομπή να επαναξιολογεί το αποδεικτικό υλικό που αξιολογήθηκε ήδη από το αρμόδιο Δικαστήριο, μετά από μία ομόφωνη αθωωτική κρίση.

Δηλώνουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι κατά την εκπομπή της 14.06.2024 η Ελένη Αθανασοπούλου εξακολούθησε να υπερασπίζεται την «αλήθεια» των ισχυρισμών τα καθώς και για το ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχηματίστηκε η εντύπωση ότι υπάρχουν σημεία της υπόθεσης τα οποία χρήζουν εξέτασης, ειδικά από τη στιγμή και μετά που αποδείχθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης ότι ο κ. Κωστόπουλος ουδέποτε τέλεσε την πράξη για την οποίαν τον κατηγόρησε η ανωτέρω.

Ομοίως, δηλώνουμε απερίφραστα ότι σεβόμαστε την προσωπικότητα και την προσφορά του κ. Κωστόπουλου στο χώρο της σκηνοθεσίας και ουδεμία αμφιβολία διατηρούμε για το ήθος και την ακεραιότητά του».