Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στον τελικό του μήκους με... ένα άλμα ο Μ. Τεντόγλου - «Αυτά που λένε για το ταρτάν είναι... παπατζιλίκια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (4/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, όπως ήταν αναμενόμενο, προκρίθηκε εύκολα στον τελικό του μήκους.

Ένα άλμα ήταν αρκετό για τον Μίλτο Τεντόγλου. Στην πρώτη του προσπάθεια, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τόκιο (2021) προσγειώθηκε στα 8.32μ, πιάνοντας εύκολα το όριο, που ήταν 8.15μ...


Μετά την προσπάθειά του, ο Μίλτος Τεντόγλου αποχώρησε για να ετοιμαστεί για τον τελικό του μήκους, που θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (6/8), στις 21:15. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε:

«Το στάδιο είναι πολύ καλό και το ταρτάν πολύ ωραίο. Το μόνο αρνητικό ότι είχε λίγο κρύο για εμάς τους Έλληνες, που έχουμε συνηθίσει στη ζέστη. Είχε και λίγο αντίθετο άνεμο, τον ένιωθα τον αέρα.

Κατά τα άλλα, δεν ήταν τίποτα για μένα να κάνω 8.15 ή και 8.30. Νιώθω ότι μπορώ να πηδήξω πάρα πολύ παραπάνω. Αυτό για μένα σήμερα ήταν απλό. Ήταν μια ελεγχόμενη προσπάθεια, θα δούμε σε δύο μέρες πώς θα πάει.

Αυτά που λένε ότι ο τάπητας στο Παρίσι είναι 2% πιο γρήγορος, νομίζω ότι είναι... παπατζιλίκια! Ωστόσο εμένα με βοηθάνε τα στάδια που είναι σκληρό τσιμέντο από κάτω. Εδώ μοιάζει με αυτό του Τόκιο, αλλά σε… άλλο χρώμα. Έχω καλύτερη αίσθηση, πηδάω πιο καλά.

Αν με ευνοήσει ο καιρός, μπορώ να κάνω και ρεκόρ. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να σε ευνοήσουν και οι συνθήκες».