Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Τατιάνα Γκούσιν: «Ο τελικός μου αφήνει γλυκόπικρα συναισθήματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε η Τατιάνα Γκούσιν, η οποία αγωνίστηκε το βράδυ της Κυριακής στον τελικό του ύψους των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Τατιάνα Γκούσιν έγινε η πρώτη Ελληνίδα που βρέθηκε στον τελικό του ύψους, μετά τον περίφημο αγώνα της Νίκης Μπακογιάννη το 1996, που της χάρισε το αργυρό μετάλλιο.

Η έμπειρη αθλήτρια κατέλαβε την ένατη θέση, με άλμα στο 1,86 μέτρα. «Ο τελικός μου αφήνει γλυκόπικρα συναισθήματα, γιατί έκανα φανταστικό προκριματικό. Τώρα στον τελικό περίμενα κάτι καλύτερο», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ...


Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φλεβάρη δούλευα για να μπορέσω να στηρίξω την αθλητική μου καριέρα. Οπότε μου μένει αυτό το ερωτηματικό... Αν έκανα ολόκληρη τη χρονιά, όπως την έκανα μετά τον Φλεβάρη, πώς θα ήταν η Τατιάνα εδώ; Θα είχε ίσως κάτι παραπάνω να δώσει; Οπότε του χρόνου εύχομαι να μπορέσω να κάνω σωστά αθλητισμό. Να μην αγχώνομαι όταν πηγαίνω στη δουλειά, να αγχώνομαι μόνο για την προπόνησή μου, το τι θα φάω και την ξεκούρασή μου. Γιατί πραγματικά θέλω να δω τι άλλο μπορώ να δώσω. Ξέρω ότι μπορώ να είμαι εκεί, σε καλύτερα άλματα. Θέλω να το δω αυτό». 

Η Τατιάνα Γκούσιν τόνισε: «Αυτή η χρονιά ήταν λίγο γλυκόπικρη, αλλά ήταν σίγουρα μια επιτυχημένη χρονιά. Νομίζω είναι η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου. Οπότε ας είμαι ευγνώμων βασικά, για την πορεία από τον κλειστό ως τώρα. Είμαι υγιής βασικά, αυτό έχει σημασία. Σας ευχαριστώ όλους όσοι μας βλέπετε και μας στηρίζετε».