Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σ. Ντούσκος κατά Ομοσπονδίας και προπονητή: «Τα λάθη τους επηρεάζουν την ψυχολογία μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιχμές κατά της Ελληνικής Ομοσπονδίας και του προπονητή, Τζιάνι Ποστιλιόνε, άφησε ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος πήρε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στον τελικό του μονού σκιφ των ανδρών... Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου σήμερα. Κάποια πράγματα που κάνει η Ομοσπονδία και ο προπονητής επηρεάζουν και τη δική μου ψυχολογία. Ελπίζω άλλες Ομοσπονδίες να μην κάνουν τέτοια λάθη. Έχω κοιμηθεί τρεις ώρες όλο το βράδυ, είμαι πολύ χάλια σήμερα.

Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες, θα μπορούσα να κατακτήσω ένα μετάλλιο, αλλά δυστυχώς το σώμα μου με "άφησε" στα 1500 μέτρα, δεν είχα άλλη ενέργεια για να μπορέσω να συνεχίσω.

Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί ήθελα να δώσω παραπάνω, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και δεν ξέρω πώς. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την Ελλάδα και τους Έλληνες...


Όπως είπα και πριν, κάποιες λάθος αποφάσεις που παίρνουν με επηρεάζουν πολύ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν μπορούσα να βάλω τις σκέψεις μου σε μια σειρά για να μπορέσω να ξεκουραστώ. Χθες το βράδυ προσπάθησα να κοιμηθώ, αλλά δεν μπορούσα. Σήμερα προσπάθησα για την Ελλάδα, αλλά δεν τα κατάφερα. Ραντεβού στο Λος Άντζελες».