Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πόλο: Η Εθνική νίκησε την Αυστραλία και θα διεκδικήσει την 5η θέση - highlights (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Εθνική ομάδα πόλο νίκησε την Αυστραλία με 15-9, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (9/8), στον πρώτο αγώνα για το γκρουπ κατάταξης 5-8.

Την Κυριακή (11/8), στις 10:00 το πρωί, η Εθνική μας θα διεκδικήσει την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στον τελευταίο της αγώνα στη διοργάνωση κόντρα στην Ισπανία...


Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΚΟΕ, η ελληνική ομάδα, έχοντας αφήσει για λίγο πίσω τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την 4άδα, στο ματς με τους Σέρβους, βρήκε ψυχικά αποθέματα, έδωσε όλες τις δυνάμεις της και πήρε μια εμφατική και επιβλητική νίκη επί της Αυστραλίας, που επιβεβαίωσε πως η θέση που της αξίζει είναι ψηλότερα από την 5η...


Οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 5-3, 4-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης 3, Καλογερόπουλος, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 4, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τ. Χαμίλ): Πόρτερ, Λαμπί 1, Μαξίμοβιτς 2, Νεγκούς, Πάουερ 2, Έντουαρντς, Παβιλιάρ 1, Μέρσεπ 1, Μπάιρνς 2, Μπερεχούλακ, Πουτ, Έντουαρντς, Χέντζες.