Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κατερίνα Στεφανίδη: «Η καρδιά του πρωταθλητή θέλει να είναι και ευγνώμων κάποιες φορές» (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία αγωνίστηκε στον τελικό του επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων και κατέλαβε την 9η θέση με άλμα στα 4,70 μέτρα.

Σε έναν τελικό διαφορετικό, στον οποίο μετείχαν 19 αθλήτριες, το επίπεδο κυμάνθηκε πολύ ψηλά. Συνολικά εννέα ξεπέρασαν τα 4,70 μ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν στη διοργάνωση.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, «χρυσή» το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέριο και τέταρτη στο Τόκιο το 2021, μετείχε για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες...


Η 34χρονη πρωταθλήτρια κατάφερε, παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε μετά τη Ρώμη, να είναι και πάλι ανταγωνιστική, όπως έχει κάνει και στους 19 τελικούς της καριέρας της...


Νικήτρια αναδείχθηκε η Νίνα Κένεντι με 4,90μ. και νέο φετινό ρεκόρ και ακολούθησαν η Κέιτ Νουν και η Αλίσα Νιούμαν με 4,85μ. στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

«Έχω να κάνω ουσιαστικό αγώνα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης λόγω ενός τραυματισμού. Θα μπορούσα να έχω περάσει τα 4,80 μ., όμως βρέθηκα κοντά στις φετινές μου επιδόσεις... Η καρδιά του πρωταθλητή θέλει να είναι και ευγνώμων κάποιες φορές. Έχω πάρει μέρος σε τρεις τελικούς Ολυμπιακών Αγώνων και έχω πηδήσει 4,70 μ., κάτι που έχουν καταφέρει λίγες αθλήτριες. Ίσως να μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο, αλλά αυτή τη φορά δεν με άφησε το πόδι μου. Κάποιες κοπέλες σήμερα ήταν καλύτερες από μένα. Είμαι ικανοποιημένη σχετικά με το πώς αγωνίστηκα», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ η Κατερίνα Στεφανίδη.