Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες - Καρίνι για Κελίφ: «Ζητώ συγγνώμη, αν τύχαινε να την ξανασυναντήσω θα την αγκάλιαζα» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την αναμέτρηση με την Ιμάνι Κελίφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες μίλησε η Ιταλίδα 
πυγμάχος Άντζελα Καρίνι.

Η πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ από την Αλγερία, που κατηγορείται ότι είναι άνδρας, «λύγισε» σε μόλις 46 δευτερόλεπτα την Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι.

Η γρήγορη ήττα της Καρίνι έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν η Κελίφ θα έπρεπε να είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τον αποκλεισμό της από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας του 2023 λόγω αποτυχίας σε ένα απροσδιόριστο τεστ καταλληλότητας φύλου, το οποίο η Διεθνής Ένωση Πυγμαχίας (IBA) ισχυρίστηκε ότι έδειξε αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης...


Σύμφωνα με το People, η Άντζελα Καρίνι δήλωσε στην ιταλική Gazzetta dello Sport: «Όλη αυτή η διαμάχη σίγουρα με στεναχώρησε. Επίσης λυπάμαι για την αντίπαλό μου. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό και όπως εγώ, ήταν εδώ μόνο για να αγωνιστεί».

Η πυγμάχος διευκρίνισε, επίσης, γιατί δεν έδωσε το χέρι της στην Κελίφ μετά τον αγώνα. «Δεν το έκανα επίτηδες. Για την ακρίβεια, ζητώ συγγνώμη από αυτήν και από όλους. Θύμωσα, γιατί οι ολυμπιακές μου ελπίδες εξανεμίστηκαν. Δεν έχω τίποτα εναντίον της Κελίφ. Αντίθετα αν τύχαινε να την ξανασυναντήσω θα την αγκάλιαζα», είπε η Άντζελα Καρίνι.