Breaking News

Α. Μπέος σε Φ. Μαυραγάνη: «Η κοινωνία βογκάει κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα» με τη Φαίη Μαυραγάνη, που έκανε πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου (31/8).

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, με αφορμή τη δραματική κατάσταση στον Βόλο με τα νεκρά ψάρια. Νωρίτερα είχε προβληθεί στην εκπομπή το ρεπορτάζ για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ.

«Έχετε χρόνο; Γιατί για μένα είναι σημαντικός ο Βόλος, αλλά να κάνω κι εγώ μία τοποθέτηση ως πολίτης για τη συζήτηση που είχατε πριν. Ένα λεπτό, αν υπάρχει χρόνος.... Η Ελλάδα, ο κόσμος, η κοινωνία βογκάνε κι εσείς ασχολείστε με τον γάμο του Κασσελάκη; Ξέρετε ότι είναι τρομερό αυτό το πράγμα... Δεν σας κάνω κριτική γι' αυτό, προς Θεού, δική σας είναι η εκπομπή. Γνωρίζω ότι είστε μία έγκριτη δημοσιογράφος κι η εκπομπή σας είναι πολύ σημαντική», είπε ο Αχιλλέας Μπέος...


Από την πλευρά της η Φαίη Μαυραγάνη εξήγησε: «Η εκπομπή αυτή είναι τετράωρη, για τον γάμο του Κασσελάκη μιλήσαμε για ένα δεκάλεπτο. Η εκπομπή έχει διάφορα θέματα της επικαιρότητας και οικονομικά και κοινωνικά. Ο γάμος αφορά τον κόσμο γιατί είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».