Breaking News

Μάριος Αθανασίου: «Κατέβασα την ανάρτηση γιατί έκανα μια αστοχία, η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιaσμού - Ζητώ συγγνώμη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O Μάριος Αθανασίου ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, προχωρώντας σε «διόρθωση», σχετικά με προηγούμενη ανάρτησή του.

Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Μάριος Αθανασίου ανέφερε πως έγινε μάρτυρας ενός περιστατικού, όπου μια κοπέλα κυκλοφορούσε γuμvή, έχοντας πέσει θύμα βιaσμού, όπως είχε υποστηρίξει αρχικά.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (29/8), ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε ότι είχε λάθος πληροφορίες. Συγκεκριμένα τόνισε ότι δεν υπήρξε βιaσμός.

«Κατέβασα την ανάρτηση που έκανα χθες για την κοπέλα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από επικοινωνία που είχα με κάποια παιδιά που ήταν εκεί και βοηθήσανε από την πρώτη στιγμή την κοπέλα αυτή και προς τιμήν τους. Πολλά μπράβο… Κατάλαβα ότι έκανα μια αστοχία, μια ανακρίβεια σε αυτό που έλεγα. Η κοπέλα δεν είχε πέσει θύμα βιaσμού, δεν είχε γίνει απόπειρα βιaσμού, για άλλο λόγο είχε βρεθεί εκεί σε αυτή την κατάσταση. Καταλαβαίνω απόλυτα το πώς αισθάνθηκαν οι άνθρωποι και γιατί μου το μετέφεραν έτσι. Εξακολουθεί να παραμένει για μένα μια πολύ άγρια εικόνα, ένα πολύ δύσκολο περιστατικό. Άγρια σκηνή να τη βλέπεις...», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

Και πρόσθεσε: «Έτσι ακριβώς όπως έγινε δεν είχα τη δυνατότητα εγώ να διασταυρώσω αν αυτό που βλέπω και αν η πληροφορία που μου λέγανε οι άνθρωποι είναι αληθής ή ψευδής. Δυστυχώς, δεν ήθελα να κάνω κι εγώ τον περίεργο... Αυτό που εισέπραξα ήταν σοκαριστικό και αυτό ήθελα να μεταφέρω στη χθεσινή ανάρτηση. Παρουσία της αστυνομίας να αισθάνομαι ότι ένας άνθρωπος είναι απροστάτευτος σε κοινή θέα, σε έναν κεντρικό δρόμο και να κοιτούν οι περαστικοί και οι περίεργοι... Αυτό ήθελα να διορθώσω, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν... Ζητώ συγγνώμη και πάλι αν έφερα σε δύσκολη θέση κάποιους και ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα η κοπέλα».