Breaking News

Mariah Carey: Η μητέρα της και η αδελφή της έφυγαν από τη ζωή την ίδια μέρα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Mariah Carey βιώνει διπλό πένθος, καθώς το Σαββατοκύριακο που πέρασε έφυγαν από τη ζωή η μητέρα της και η αδελφή της.

Πριν επιβεβαιώσει στο People ότι τόσο η αδερφή της Alison Carey όσο και η μητέρα της Patricia Carey πέθαναν την ίδια μέρα το Σαββατοκύριακο, ήταν γνωστό ότι η διάσημη 55χρονη τραγουδίστρια, έχει τεταμένες σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς της.

Η Mariah Carey είπε στο People: «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική εξέλιξη, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα».

«Νιώθω ευλογημένη που μπόρεσα να περάσω την τελευταία εβδομάδα με τη μαμά μου πριν πεθάνει. Εκτιμώ την αγάπη, την υποστήριξη και τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητά μου κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου», πρόσθεσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια.

Καμία άλλη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των αιτιών θανάτου της Patricia και της Alison, δεν είναι γνωστές αυτή τη στιγμή...


Η Mariah Carey γεννήθηκε στο Huntington της Νέας Υόρκης από τον Alfred Roy Carey, έναν Αφρο-Βενεζουελανό αεροναυπηγό, και την Patricia, μια λευκή τραγουδίστρια όπερας και προπονήτρια φωνητικής που είχε εκπαιδευτεί στο Τζούλιαρντ.

Η διαφυλετική σχέση των γονιών της ήταν η πηγή σύγκρουσης με την πλευρά της οικογένειας της μητέρας της.

Στα απομνημονεύματά της το 2020, «The Meaning of Mariah Carey», θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια με την Patricia, γράφοντας ότι ο δεσμός τους «μου έχει προκαλέσει τόσο πόνο και σύγχυση».

«Για τη λογική και την ηρεμία μου, ο θεραπευτής μου με ενθάρρυνε να μετονομάσω κυριολεκτικά και να επαναπροσδιορίσω την οικογένειά μου. Η μητέρα μου έγινε Pat για μένα, ο Morgan έγινε ο πρώην αδερφός μου και η Alison η πρώην αδερφή μου... Έπρεπε να σταματήσω να περιμένω ότι μια μέρα θα γίνουν ως εκ θαύματος η μαμά, ο μεγάλος αδερφός και η μεγάλη αδερφή που ονειρευόμουν», εξομολογήθηκε.

Επίσης, σημείωσε στα απομνημονεύματά της ότι η ιστορία τους ήταν μια «προδοσία και ομορφιά. Της αγάπης και της εγκατάλειψης. Της θυσίας και της επιβίωσης».

Ωστόσο αφιέρωσε ένα μέρος των απομνημονευμάτων της στη μητέρα της. «Η μητέρα μου, Pat, μέσα από όλα αυτά, πιστεύω ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Θα σε αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ, πάντα», ανέφερε.

Για τα αδέλφια της, Morgan και Alison, είχε γράψει ότι ήταν «συναισθηματικά και σωματικά πιο ασφαλές για μένα να μην έχω καμία επαφή μαζί τους».

Η Patricia φέρεται να είπε κάποτε στην έφηβη Mariah: «Θα πρέπει μόνο να ελπίζεις ότι μια μέρα θα γίνεις η "μισή τραγουδίστρια" σε σχέση με μένα».

«Ακόμα, μέχρι σήμερα, αυτά που είπε με στοιχειώνουν και με πληγώνουν», θυμήθηκε η τραγουδίστρια στα απομνημονεύματά της.