Breaking News

Μαρία Κορινθίου: Η ανάρτησή της για την ονομαστική της εορτή και οι «καρδούλες» από τον Γιάννη Αϊβάζη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανάρτηση στο Instagram έκανε η Μαρία Κορινθίου, η οποία ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν για την ονομαστική της εορτή.

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στο Instagram δύο selfie φωτογραφίες της, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«15 Αυγούστου-ΜΑΡΙΑ. Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ. Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους! Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα».

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης - που απέκτησαν μία κόρη, την Ισμήνη - αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από 14 χρόνια γάμου και μία κοινή πορεία σχεδόν 17 ετών.

Την ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου σχολίασε ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος έβαλε τρεις κόκκινες καρδιές. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε στο σχόλιό του με μία κόκκινη καρδιά.

Οι δύο ηθοποιοί διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.

Mετά την είδηση του χωρισμού τους, η Μαρία Κορινθίου είχε γράψει στο Instagram: «17 χρόνια... είμαστε μαζί σε αυτό με τον Γιάννη. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη αγκαλιά και την αγάπη σας... αλλά και το σεβασμό που μας δείχνετε».