Breaking News

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Το φιλί τους στην Κρήτη με φόντο το ηλιοβασίλεμα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση και οι κορούλες τους απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές.

Πριν από δύο εβδομάδες, στις 4 Αυγούστου, ο Λευτέρης Πετρούνιας κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γράφοντας ιστορία. Ο «άρχοντας των κρίκων» είναι πλέον ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατακτά τρία μετάλλια σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δύο κορούλες, τη Σοφία, που γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2019 και τη Λένια, η οποία ήρθε στη ζωή στις 3 Δεκεμβρίου 2020.

Η οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη, με τον σούπερ σταρ των κρίκων να αφιερώνει χρόνο στη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Χθες, το βράδυ της Κυριακής (18/8), ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έκαναν κοινή ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσαν δύο φωτογραφίες.

Στη δεύτερη φωτογραφία ποζάρουν με τις κόρες τους, ενώ στην πρώτη ανταλλάσσουν ένα παθιασμέvo φιλί με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε στη λεζάντα: «Το ηλιοβασίλεμά μου».