Breaking News

Ξέσπασαν η Σοφία Κουρτίδου και ο Γιάννης Σεβδικαλής: «Εσύ πώς θα αντιδρούσες στη δική μας θέση;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από βίντεο που ανέβασαν στο Instagram, η Σοφία Κουρτίδου και ο αγαπημένος της, Γιάννης Σεβδικαλής, εξέφρασαν (με χιούμορ) την αγανάκτησή τους για ένα περιστατικό που συνέβη έξω από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, ένας κύριος πάρκαρε παράνομα το αυτοκίνητό του στη θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ, που έχουν κάτω από το σπίτι τους, λόγω της αναπηρίας του Παραολυμπιονίκη.

Μάλιστα, ο κύριος Μιχάλης δεν σήκωνε και το τηλέφωνό του, ενώ πήγε στο σημείο η Αστυνομία και πήρε τις πινακίδες του οχήματός του. Τελικά εμφανίστηκε κάποια στιγμή - όταν ο γερανός θα μετακινούσε το αυτοκίνητο - και ζήτησε συγγνώμη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Στο σημερινό μας επεισόδιο από τις οικογενειακές ιστορίες πρωταγωνιστεί ο κύριος Μιχάλης! Το γέλιο και το κλάμα, όντως, δεν απέχουν πολύ τελικά. Εσύ πώς θα αντιδρούσες στη δική μας θέση; Δες αυτό το βίντεο που ίσως σε κάνει να γελάσεις αλλά σίγουρα θα σε κάνει να προβληματιστείς. Δεν παρκάρουμε ΠΟΤΕ σε μια αναπηρική θέση. Ούτε για 1 λεπτό. Για σένα είναι απλώς μια θέση parking, για το άτομο με αναπηρία είναι μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά σε όλη τη ζωή του. Γι' αυτό την επόμενη φορά ακόμα και να δεις κάποιον να του παίρνει τη θέση... ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!».