Breaking News

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Η κόρη τους αρχίζει το Δημοτικό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Khloe Kardashian και ο πρώην σύντροφός της Tristan Thompson είναι περήφανοι για την κόρη τους, η οποία θα πάει στην πρώτη Δημοτικού.

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είχαν γίνει γονείς για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2018, όταν γεννήθηκε η κόρη τους True. 

Τον Αύγουστο του 2022 έγινε γνωστό ότι καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, τον Tatum, ο οποίος ήρθε στη ζωή μέσω παρένθετης μητέρας. Νωρίτερα, μετά από χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η πενταετή τους σχέση «κατέρρευσε» οριστικά τον Δεκέμβριο του 2021, λόγω απιστίας του Tristan Thompson. Όταν χώρισαν, η παρένθετη μητέρα ήταν ήδη έγκυος.

Η 6χρονη κόρη τους True θα πάει στην πρώτη Δημοτικού. Την Τρίτη (27/8), η 40χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με τα παιδιά της.

«Πρώτη Δημοτικού!!! Αλήθεια είμαι τόσο περήφανη για σένα!! Ξέρω ότι θα έχεις την πιο απίστευτη χρονιά μπροστά σου! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη για σένα άγγελέ μου», έγραψε στη λεζάντα για την κόρη της και παραδέχτηκε: «Δεν είμαι καλά, αλλά θα τα καταφέρω μέχρι την ώρα της παραλαβής...».


Φωτογραφίες με τα παιδιά του δημοσίευσε και ο Tristan Thompson, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μητέρα του Gigi, που έχει φύγει από τη ζωή.

«Ξέρω ότι η Gigi σε κοιτάζει από ψηλά και είναι πολύ περήφανη για σένα και πόσο καταπληκτική είσαι και πως είσαι η καλύτερη μεγάλη αδερφή. Σ' αγαπώ Tutu» έγραψε, μεταξύ άλλων.