Breaking News

Η αποκάλυψη του John Stamos: Αποβλήθηκε από τη Σαηεντολογία ως έφηβος μετά από μία συνάντηση - «Με έδιωξαν» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο John Stamos αποκάλυψε ότι ήταν σχεδόν «Σαηεντολόγος», αλλά τον έδιωξαν σε εφηβική ηλικία επειδή χλεύαζε υπερβολικά.

Όπως σημειώνεται σε δημοσίευμα του Variety, ο John Stamos ήταν καλεσμένος στο podcast «Friend in High Places» του διάσημου ιμπρεσιονιστή Matt Friend, όπου θυμήθηκε πώς τον έδιωξαν από τη Σαηεντολογία ως έφηβος μετά από μία μόνο συνάντηση...


Ο 61χρονος Αμερικανός ηθοποιός και μουσικός - ελληνικής καταγωγής από πατέρα, αγγλο-ιρλανδικής από μητέρα - είπε αρχικά:

«Ήμουν σε ένα μάθημα υποκριτικής και υπήρχε αυτό το καuτό κoρίτσι... Μου είπε "Ξέρεις, βρισκόμαστε όλοι σε αυτή τη διεύθυνση στη λεωφόρο Hollywood. Έλα μετά το μάθημα!". Εκείνη την εποχή δούλευα στο εστιατόριο του μπαμπά μου και του είπα" Μπαμπά, πρέπει να φύγω". Έτσι πήγα. Ήμουν 16 - 17 ετών».

Ο John Stamos πήγε στη διεύθυνση, όπου ανακάλυψε ότι ήταν ένα κτίριο της Σαηεντολογίας. Κατά την είσοδό του, κλήθηκε να δοκιμαστεί από το E-meter, ένα όργανο που μετρά την ισχύ ενός μικρού ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο διέρχεται από το σώμα του ατόμου που υποβάλλεται σε έλεγχο. Συγκεκριμένα ανιχνεύει τις συναισθηματικές διακυμάνσεις κάποιου. 

Το άτομο που υποβάλλεται στη διαδικασία ελέγχου, μέσω του οργάνου, πρέπει να κρατά δύο μεταλλικά κουτιά. Έτσι, με τα κουτάκια στο χέρι, ο ηθοποιός θυμήθηκε πώς απλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να κάνει ένα αστείο στην ομάδα.


Να σημειωθεί ότι το Wayback Machine είναι μια χρονομηχανή του Ίντερνετ, η οποία μας δείχνει πώς ήταν διάφορες ιστοσελίδες κατά το παρελθόν.

«Κρατώντας αυτά τα δύο κουτιά, άρχισα να λέω με μια γελοιογραφικά παλιομοδίτικη φωνή "Γεια... Peabody στο Wayback Machine!". Ξέρεις, Sherman και Peabody» είπε, αναφερόμενος στους χαρακτήρες του «Rocky and Bullwinkle» που ταξιδεύουν στο χρόνο.

Φυσικά, οι Σαηεντολόγοι δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένοι με την ανοησία του. «Δεν τους άρεσε αυτό. Τα "γ@μ@σ@" όλα τόσο πολύ που μου είπαν "Φύγε έξω, πήγαινε". Απλώς με έδιωξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά...


Σύμφωνα με το Variety, ο John Stamos είχε θυμηθεί το περιστατικό και στα απομνημονεύματά του το 2023. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε μια γυναίκα που ονομαζόταν Mia, η οποία του έδωσε ένα βιβλίο «στο μέγεθος ενός τούβλου», μετά το μάθημα υποκριτικής. «Νομίζω ότι θα σου ανοίξει τα μάτια σε μερικά καταπληκτικά πράγματα», θυμήθηκε να του λέει, καθώς τον προσκαλούσε να μιλήσει για το βιβλίο την επόμενη μέρα.