Breaking News

Jessica Alba για τη 16χρονη κόρη της: «Θα είναι τρομερό όταν θα φύγει από το σπίτι, αλλά είμαι περήφανη γι' αυτήν» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jessica Alba δεν ανυπομονεί για τη μέρα που θα μεγαλώσουν τα παιδιά της και θα φύγουν από το σπίτι.

Η Jessica Alba και ο σύζυγός της Cash Warren έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια, με τρία παιδιά, τη 16χρονη Honor, τη 13χρονη Haven και τον 6χρονο Hayes. Η 43χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην μοντέλο και ο 45χρονος παραγωγός είχαν γνωριστεί το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four». Οι δυο τους έγιναν σύντομα ζευγάρι και τον Μάιο του 2008 παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες...


Η Jessica Alba και η Lizzy Mathis μίλησαν στο E! News λίγο πριν από την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της εκπομπής τους «Honest Renovations» στο Roku Channel. 

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και ιδρύτρια της Honest Company ρωτήθηκε πώς θα νιώθει όταν η μεγαλύτερη κόρη της, η 16χρονη Honor, αποφοιτήσει από το σχολείο σε λίγα χρόνια.

«Σε παρακαλώ μην το λες αυτό», είπε με χιούμορ η Jessica Alba και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυτό θα είναι τρομερό. Και θα στεναχωρηθώ γι' αυτό, αλλά είναι τόσο καλό κoρίτσι. Είμαι τόσο περήφανη γι' αυτήν...».


Να σημειωθεί ότι η Jessica Alba και η Lizzy Mathis αναφέρουν για την εκπομπή τους στην περιγραφή: «Ανακαίνιση των σπιτιών άξιων οικογενειών, ενώ κάνουμε ειλικρινείς συζητήσεις για τη γονεϊκότητα».