Breaking News

Η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου της με τον Ben Affleck (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Lopez έκανε αυτό που φαινόταν αναπόφευκτο, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, βάζοντας και επίσημα τίτλους τέλους στον γάμο της με τον Ben Affleck.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022. Τον επόμενο μήνα, στις 20 Αυγούστου 2022, ακολούθησε και θρησκευτικός γάμος.

Σύμφωνα με το TMZ, η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες, Τρίτη 20 Αυγούστου, ανήμερα της 2ης επετείου του γάμου τους.

Η Jennifer Lopez κατέθεσε τα νομικά έγγραφα - μόνη της και χωρίς δικηγόρο - στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες. Η ίδια αναφέρει την 26η Απριλίου 2024 ως ημερομηνία χωρισμού.

Στα έγγραφά της δεν διευκρινίζει εάν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, ωστόσο πηγές που γνωρίζουν τι συμβαίνει είπαν στο TMZ ότι όντως δεν υπάρχει προγαμιαία συμφωνία. Αν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι τα έσοδα που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους είναι κοινή περιουσία...


Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με την πρώην σύζυγο του Jennifer Garner. Η 55χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει δύο δίδυμα παιδιά, που απέκτησε από προηγούμενο γάμο της με τον Marc Anthony.