Breaking News

Jamie-Lynn Sigler: Η συγκινητική ανάρτηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιου της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Jamie-Lynn Sigler έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον γιο της, ο οποίος αντιμετωπίζει περιπέτεια με την υγεία του.

Η Jamie-Lynn Sigler είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Meadow Soprano στη σειρά «The Sopranos» (1999-2007) του HBO. Η Αμερικανίδα ηθοποιός απέκτησε δύο γιους με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ Cutter Dykstra, τον 10χρονο Beau και τον 6χρονο Jack.

Τον Ιανουάριο του 2016, η Sigler είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας όταν ήταν 20 ετών. Σύμφωνα με τη wikipedia, το 2000, ενώ έκανε γυρίσματα για την ταινία «Campfire Stories», έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω για αρκετές ημέρες. Αυτό το σύμπτωμα αποδείχθηκε ότι σχετίζεται με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, ωστόσο είχε διαγνωστεί λανθασμένα τότε ως νόσος του Lyme.

Πριν από λίγες ημέρες, η Jamie-Lynn Sigler αποκάλυψε, μέσω Instagram, ότι ο γιος της, Beau, διαγνώστηκε με το σύνδρομο ADEM (Acute Disseminated Encephalomyelitis).  Πρόκειται για οξεία διάσπαρτη (ή διάχυτη) εγκεφαλομυελίτιδα, που είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή. Η ταχέως εξελισσόμενη αυτοάνοση νόσος προκαλείται συνήθως από φλεγμονή λόγω προηγούμενης μόλυνσης ή ανοσοποίησης.

«Πριν από 4 εβδομάδες, αυτό που φαινόταν σαν φυσιολογικός ιός για τον γιο μας, μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο Beau έχει αυτό που πιστεύουμε ότι είναι, ADEM... Ποτέ δεν ένιωσα πιο "σπασμένη, αλλά, επίσης, δεν έχω νιώσει ποτέ περισσότερη αγάπη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Την περασμένη Παρασκευή 16 Αυγούστου μοιράστηκε στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο, που δείχνει τον 10χρονο γιο της να εξέρχεται από το νοσοκομείο υπό τις επευφημίες του ιατρικού προσωπικού.

«Μετά από 33 ημέρες, φεύγουμε από εδώ! Γενναίο αγόρι μου, είσαι ένα θαύμα που περπατάει. Τις λεπτομέρειες αυτής της ιστορίας θα τις πει ο Beau, αν το επιλέξει μια μέρα. Ευχαριστούμε το απίστευτο προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων Dells. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τους ασθενείς σας και τον τρόπο που καθοδηγείτε τις οικογένειές τους στην όλη διαδικασία. Αισθάνομαι δέος για την υπομονή, την αφοσίωση και την τεχνογνωσία σας... Αλλά, χωρίς να σας προσβάλω, ελπίζω να μην σας ξαναδούμε. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις προσευχές, πέτυχαν», έγραψε η ηθοποιός.

Δείτε τις αναρτήσεις της.



Με πληροφορίες από: People