Breaking News

Η Άννα Λιβαθυνού στα... «pit stops» - Γιώργος Κακούσης: «Αυτό δεν είναι προετοιμασία, είναι ο Φερστάπεν!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Πέμπτης (29/8), προβλήθηκε στον αέρα του Action 24 ένα βίντεο από τις «πυρετώδεις» προετοιμασίες πίσω από τις κάμερες της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη», που παρουσιάζουν ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού.

Το βίντεο κατέγραφε την προετοιμασία της Άννας Λιβαθυνού λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής του Action 24.

Ο Γιώργος Κακούσης άρχισε τα πειράγματα στη δημοσιογράφο, αναφέροντας με χιούμορ: «Πριν και μετά παρακολουθώ την προετοιμασία της Άννας. Κοιτάξτε εδώ κυρίες και κύριοι τι γίνεται. Αυτό δεν είναι προετοιμασία. Είναι ο Φερστάπεν σε pit stop, που έχουν πέσει πάνω του να του αλλάξουν λάστιχα και να του βάλουν καύσιμα! Κοίτα εδώ τι γίνεται! Πραγματικά είναι οκτώ άνθρωποι από πάνω της. Αυτά γίνονται 6 παρά 2. Τι σου βάφει εκεί το μπράτσο; Κάνεις με κοψίματα τρικέφαλο;...».


Η Άννα Λιβαθυνού απάντησε, επίσης, με χιούμορ. «Αυτά λες για μένα;... Μου βάφει τα χέρια για να υπάρχει μία ομοιομορφία με το πρόσωπο. Κάνουμε τα πάντα εδώ. Βέβαια, έχω κι εγώ από τη φύση μου, υπάρχει και η φυσική ομορφιά, αλλά υπάρχουν και οι επαγγελματίες, που μας βοηθούν για κάτι παραπάνω. Δε θες να τα βάλεις μαζί μου Γιώργο Κακούση, δεν πρέπει να τα βάλεις μαζί μου», είπε χαρακτηριστικά.