Breaking News

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μετά την εμφάνισή της στη σκηνή της Επιδαύρου (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρίνα Σάττι έκανε ανάρτηση στο Instagram για την εμφάνισή της στη σκηνή της Επιδαύρου, όπου ανέβηκε η παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, με τη σκηνοθετική υπογραφή της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη.

Η Λένα Παπαληγούρα και η Λουκία Μιχαλοπούλου μαζί με τους Γιάννη Τσορτέκη και Άκη Σακελλαρίου, συνθέτουν το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό σύνολο της παράστασης, στην οποία συμμετέχει η κορυφαία Ελληνίδα τραγωδός Λυδία Κονιόρδου.

Στις δύο παραστάσεις της Επιδαύρου (23 και 24 Αυγούστου), η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στη σκηνή ως σολίστ με τη χορωδία της, ένα γυναικείο σύνολο που ερμηνεύει πολυφωνικά παραδοσιακά τραγούδια απ' όλο τον κόσμο, απαρτίζοντας τον Χορό της τραγωδίας...
@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» 🎭🎤 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος - minosemi_official

Η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο και φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα:

«Η περασμένη εβδομάδα στην Επίδαυρο ήταν σκέτη μαγεία! Θα δημοσιεύσω περισσότερες φωτογραφίες στο κανάλι μου γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω».