Breaking News

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αγκαλιά της Βασιλικής Μιλλούση «λύγισε» τον Λευτέρη Πετρούνια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, μετά τον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο «άρχοντας των κρίκων» είναι πλέον ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατακτά τρία μετάλλια σε τρεις συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Η σύζυγός του Βασιλική Μιλλούση έπεσε στην αγκαλιά του, με τον Λευτέρη Πετρούνια να συγκινείται έντονα.

«Συγγνώμη, με συγχωρείτε! Την βλέπω για πρώτη φορά μετά από 20 μέρες, όλα καλά. Τι να πω; Με συγχωρείτε», είπε αρχικά δακρυσμένος στην κάμερα της ΕΡΤ...


Και πρόσθεσε: «Ήρθα ακριβώς γι' αυτό εδώ το πράγμα στη Γαλλία και έχω δουλέψει πάρα πολύ τα τελευταία τρία χρόνια, μετά από το Τόκιο. Μεσολάβησαν τρία ευρωπαϊκά, ένα παγκόσμιο κι ένα χειρουργείο. Και πολλά άλλα πράγματα που συμβαίνουν πίσω στην Ελλάδα. Δεν είμαι 20 χρονών πλέον, είμαι 33 και έχω υποχρεώσεις. Και αυτό, όπως και να έχει, με κάνει χαρούμενο που βρίσκομαι εδώ. Ήρθαμε στοχεύοντας ένα μετάλλιο, δεν στοχεύαμε κάποιο συγκεκριμένο μετάλλιο. Στοχεύεις πάντα σε έναν τελικό την πρώτη θέση, αλλά πρωταρχικό ρόλο στο δικό μου μυαλό και στου προπονητή μου είχε το να βρεθώ σε ένα από τα τρία μετάλλια καθώς δεν έχει ξαναγίνει στους κρίκους και αυτός ήταν ο σκοπός».