Breaking News

Η συγκίνηση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη - «Η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέλαβε την Πέμπτη (1/8) την 22η στα 20χλμ. βάδην, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με 1 ώρα 31.33.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, η έμπειρη αθλήτρια πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα και τερμάτισε αγκαλιά με την ελληνική σημαία κάνοντας υπόκλιση μετά τη γραμμή του τερματισμού...


Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 και "χάλκινη" το 2023 στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης πέρασε δύσκολη χρονιά με συνέπεια να χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας της.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετείχε για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ήταν παρούσα το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το 2021 στο Τόκιο.

«Είμαι βαθιά συγκινημένη, είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κλαίω δύο ημέρες, δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματα μου. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση με τα δεδομένα της χρονιάς. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά, όταν ένας αθλητής έχει προβλήματα με το σώμα του έχει προβλήματα και με το μυαλό του. Ήμουν μπερδεμένη πολύ καιρό, αλλά στο τέλος βρήκα τα πατήματα και έκανα σήμερα μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό», είπε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ...


Και πρόσθεσε: «Μου αφήνει κάτι γλυκό όλη μου η εμπειρία στον αθλητισμό, δεν έχω κάτι άσχημο να θυμάμαι. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά... Σίγουρα αυτή ήταν η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω».