Breaking News

Το ξέσπασμα του Γ. Πιλίδη: «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα - Ένα καρvαβάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τον δικό του τρόπο σχολίασε ο Γιώργος Πιλίδης του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με αφορμή το περιστατικό στο αγώνισμα της πυγμαχίας.

Η πυγμάχος Ιμάνι Κελίφ από την Αλγερία, που κατηγορείται ότι είναι άνδρας (έχει ανδρικά χρωμοσώματα), «λύγισε» σε μόλις 46 δευτερόλεπτα την Ιταλίδα Άντζελα Καρίνι...


O αθλητής της πάλης Γιώργος Πιλίδης, ο οποίος ασχολείται και με το ΜΜΑ, έγραψε αρχικά σε story του στο Instagram:

«Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα… επειδή ένας άνδρας θέλει να αυτοπροσδιοριστεί γυναίκα, του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών... Για ποια ίσα δικαιώματα μας μιλάτε εσείς εκεί στα κανάλια; Τι έχετε να πείτε γι' αυτό; Για πόσο καιρό ακόμα εμείς οι φυσιολογικοί θα καθόμαστε να ανεχόμαστε αυτή την αηδία; Όσο για το ολυμπιακό ιδεώδες; Απλά δεν υπάρχει φέτος. Ένα καρναβάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες...».


Αργότερα σημείωσε σε δεύτερο story του: «Αυτή την Ολυμπιάδα θέλουμε; Ντροπή μας... Η Ιταλίδα πυγμάχος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα της με την τραvς αθλήτρια από την Αλγερία για να διαφυλάξει τη σωματική της ακεραιότητα… ΑΙΣΧΟΣ! Ετοιμαστείτε, τα χειρότερα έρχονται».