Breaking News

Θα γίνει ξανά μπαμπάς ο Γιώργος Πατούλης;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time», ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην «On Time», η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και περιμένει δίδυμα. Η πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής είναι περίπου τριάντα χρόνια νεότερή του.

Σε επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος με τον Γιώργο Πατούλη, ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας σχεδόν μονολεκτικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, κλείνοντας βιαστικά το τηλέφωνο. 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γιώργου Πατούλη, οι φήμες έχουν βάση, καθώς ο ίδιος το έχει ήδη ανακοινώσει στον γιο του Αλέξανδρο, λέγοντάς του ότι σε λίγο καιρό θα αποκτήσει αδέλφια.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής έχει αποκτήσει τον γιο του, Αλέξανδρο, με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη, η οποία μίλησε πριν λίγο καιρό για την απόφασή της να αλλάξει το επίθετό της, επαναφέροντας το πατρώνυμό της, μετά το διαζύγιό τους.