Breaking News

Γιατρός Έλλης Κοκκίνου: «Είναι καλύτερα, θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το «Summer’s Cool» μετέφερε τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Έλλης Κοκκίνου. Ο γιατρός που φροντίζει τη γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η Έλλη Κοκκίνου γνωστοποίησε χθες (21/8), μέσα από story της στο Instagram, ότι αντιμετωπίζει περιπέτεια με την υγεία της... Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο, ενώ έγραψε: «Τελικά αυτό που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα δεν ήταν μια φαρυγγίτιδα αλλά κάποιος ιός. Γι' αυτό το λόγο με μεγάλη μου λύπη θα πρέπει να αναβάλλω την προγραμματισμένη εμφάνισή μου στην Αρεόπολη Λακωνίας στις 23/8. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στο χέρι μας να τα ξεπεράσουμε. Θα τα πούμε όμως σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Να είστε καλά!».

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/8), ο γιατρός που τη φροντίζει, ο Βασίλης Ιορδάνογλου, είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Summer’s Cool»:

«Η κα Κοκκίνου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ταλαιπωρείται από μία ιογενή λοίμωξη του αναπνευστικού εδώ και μία εβδομάδα. Της έχει επηρεάσει λίγο το βρογχικό άσθμα, παίρνει αντιβιοτική αγωγή και σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο σπίτι της...».


Ο κ. Ιορδάνογλου πρόσθεσε: «Είναι πολύ καλύτερα, έχει σαφή βελτίωση από χθες. Θα επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό».