Breaking News

Γιάννης Αϊβάζης - Μαρία Κορινθίου: Τίτλοι τέλους μετά από 14 χρόνια γάμου;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου ξεκίνησε τη σχέση της με τον συνάδελφό της Γιάννη Αϊβάζη τον Ιανουάριο του 2008. Λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ! (okmag.gr), οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 14 χρόνια γάμου.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου στο okmag.gr, οι πρόσφατες χωριστές διακοπές του ζευγαριού - η Μαρία Κορινθίου πήγε στο Κουφονήσι και σε ένα spiritual rehab στην Κέρκυρα ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε 9 ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, ώστε να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής - «πυροδότησαν» τις φήμες για χωρισμό του ζευγαριού. 

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από το ρεπορτάζ του okmag.gr, το οποίο αναφέρει ότι - παρά τον χωρισμό τους - δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητά τους. Η σχέση τους παραμένει εξαιρετική, ενώ προτεραιότητα αποτελεί πάντα η 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη. Μάλιστα, οι τρεις τους σχεδιάζουν να πάνε τις επόμενες μέρες στην Κρήτη για διακοπές.

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.