Breaking News

Γερμανία: Επίθεση με μαχαίρι σε φεστιβάλ - Νεκροί και τραυματίες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/8) σε φεστιβάλ στην πόλη Ζόλινγκεν της δυτικής Γερμανίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι ένας δράστης με μαχαίρι σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε σοβαρά τουλάχιστον άλλους πέντε.

Αυτοπτες μάρτυρες ειδοποίησαν την αστυνομία λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ για έναν άγνωστο δράστη που τραυμάτισε αδιακρίτως αρκετούς ανθρώπους με μαχαίρι σε μια κεντρική πλατεία.

Η αστυνομία ανέφερε ότι ο άντρας διέφυγε και μέχρι στιγμής υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για τον δράστη κα τα κίνητρά του...


Το «Festival of Diversity» (Φεστιβάλ Πολυμορφίας/Διαφορετικότητας), που σηματοδοτεί την 650η επέτειο από την ίδρυση της πόλης, ξεκίνησε την Παρασκευή και επρόκειτο να διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, με πολλές σκηνές σε κεντρικούς δρόμους να προσφέρουν σόου όπως ζωντανή μουσική, καμπαpέ και ακροβατικά.

Η πόλη ακύρωσε το υπόλοιπο φεστιβάλ μετά την επίθεση. Το Ζόλινγκεν έχει περίπου 160.000 κατοίκους και βρίσκεται κοντά στις μεγαλύτερες πόλεις της Κολωνίας και του Ντίσελντορφ.

Πληροφορίες από: Associated Press