Breaking News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παντρεύεται με τον Γρηγόρη Μόργκαν; - «Το γαμήλιο πάρτι το γνωρίζουμε εδώ και 15 μέρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η εκπομπή «Summer’s Cool» αναφέρθηκε την Παρασκευή (23/8) στο δημοσίευμα που αποκάλυψε τον επικείμενο γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν.

Συγκεκριμένα, το TLife αποκάλυψε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο σύντροφός της, Γρηγόρης Μόργκαν, θα παντρευτούν το Σάββατο 31 Αυγούστου, στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη, στα Χανιά.

Ο Ισίδωρος Φίκαρης είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ: «Το γαμήλιο πάρτι, που θα γίνει, το γνωρίζουμε εδώ και 15 μέρες. Εγώ το είχα πει λίγο απ' έξω απ'  έξω, γιατί η θέση μου είναι δύσκολη, καθώς είμαστε φίλοι με την Ευρυδίκη. Απ' ό,τι καταλαβάινω ο γάμος θα γίνει, γιατί υπάρχει και μια μικρή δυσαρέσκεια με τις διαρροές. Μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση το TLife. Το γαμήλιο πάρτι θα γίνει την επόμενη μέρα, την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, όπου είχε γίνει και το γαμήλιο πάρτι της Κόνι Μεταξά...».


Νωρίτερα, η Μάρτζυ Λαζάρου είχε αναφέρει: «Προσπαθήσαμε να μάθουμε τι συμβαίνει και αν όντως ισχύει αυτή η είδηση. Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω με την Ευρυδίκη, της έστειλα ένα μήνυμα, αλλά δεν απάντησε μέχρι τώρα. Υπάρχει αυτό το ρεπορτάζ ότι παντρεύονται. Πριν λίγες ημέρες, που υπήρχε ένα παρόμοιο ρεπορτάζ, είχα στείλει μήνυμα στην Ευρυδίκη και τότε το αρνήθηκε».