Breaking News

Επέστρεψε στην τηλεόραση o Δ. Καμπουράκης - «Πάρτε κανένα τηλέφωνο, να μας πείτε μια καλημέρα, να μας βρίσετε, ό,τι γουστάρετε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Καμπουράκης επέστρεψε στην τηλεόραση το πρωί του Σαββάτου (31/8), δέκα μήνες μετά την αποχώρησή του.


Ο δημοσιογράφος επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατό, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Action 24. Την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο» παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Βαγγέλης Γιακουμής.

«Καλημέρα! Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε. Πρωινοί... Νυστάζουμε λιγάκι. Οφείλουμε να το πούμε, θα το συνηθίσουμε. Περάσαμε ένα καλοκαίρι που εντάξει, ξυπνάγαμε λίγο πιο αργά. Είμαστε στο Action», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης...


Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Γιακουμής είπε: «Είμαστε στο Action και για κάθε Σαββατοκύριακο από τώρα μέχρι και για όλη τη σεζόν θα είμαστε μαζί με τον Δημήτρη εδώ για τέσσερις ώρες και θα σας κρατάμε συντροφιά με όλα όσα συμβαίνουν, εντός κι εκτός. Είναι πολλά δυστυχώς αυτά που συμβαίνουν. Θα τα συζητάμε, θα τα σχολιάζουμε, θα περάσουμε καλά γιατί, εκτός των άλλων, έχουμε και χιούμορ».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης πρόσθεσε με χιούμορ: «Πάρτε κανένα τηλέφωνο, να μας πείτε μια καλημέρα, να μας βρίσετε, ό,τι γουστάρετε. Έχει και πρωινούς που ξυπνάνε με λυμένο το ζωνάρι».