Breaking News

Η Ε. Κρεμλίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στο Survivor - «Τους είπα ότι για 500 ευρώ δεν έρχομαι - Τα φάγαμε στους ψυχολόγους» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε συνέντευξή της στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1», η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε όταν συμμετείχε στο Survivor το 2021. Η γνωστή influencer εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Εγώ ήμουν στους Μαχητές, οπότε δεν μπορούσα να διαπραγματευτώ, γιατί έλεγαν ότι στους Μαχητές πρέπει να παίρνουν όλοι το ίδιο. Πριν μπω, έλεγαν τότε ότι οι Μαχητές πρέπει να παίρνουν 500 ευρώ και τους είπα "sorry, για 500 ευρώ δεν έρχομαι". Και μου είπαν "Οk, θα το κάνουμε 1000". Και μετά έμαθα ότι έπαιρναν όλοι 1000 ευρώ. Δεν ξέρω αν το έκαναν επειδή το είπα εγώ.

Οι γνωστοί, οι διάσημοι, ο καθένας είχε άλλο κασέ. Εμείς παίρναμε όλοι 1000 ευρώ, απ' ό,τι ξέρω. Κάποιος θα πει ότι και τα 1000 που παίρναμε την εβδομάδα είναι πολλά, αλλά γι' αυτά που ζούσαμε... Τα φάγαμε όλα στους ψυχολόγους!

Δεν παλευόταν η κατάσταση. Δεν παλευόταν το να είσαι όλη μέρα με όλους μαζί, να μην έχεις καν ένα δωμάτιο (να απομονωθείς)... Στο Survivor δεν είσαι ποτέ μόνος σου... Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, αλλά με έφτασαν στο αμήν. Δεν πέρασα καλά, δεν ήταν ευχάριστο, ψυχικά δεν ήμουν καλά. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, αλλά με 10 χιλιάρικα την εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 4:40).