Breaking News

Δημήτρης Σταρόβας: «Ελπίζω να με θυμάστε - Η υγεία μου πάει προς το καλύτερο - Ζω από τύχη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το βράδυ της Πέμπτης (29/8), ο Δημήτρης Σταρόβας ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube το πρώτο μεγάλης διάρκειας βίντεο, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο στις 29 Μαΐου από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες, μετά από ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει επανέλθει και απομένει η αποκατάσταση της ομιλίας του, η οποία έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

«Επειδή έχουμε να τα πούμε καιρό, ένα editoreal μετά από αρκετό διάστημα, γιατί κοντεύουμε να ξεχαστούμε..!!», γράφει στην περιγραφή, ενώ στο βίντεο αναφέρει:

«Γεια και χαρά σε όλους, ελπίζω να με θυμάστε. Είμαι πολύ  χαρούμενος παιδιά, γιατί σε ό,τι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα και μένει να αποκατασταθεί η ομιλία μου. Όταν γίνει αυτό θέλω να φτιάξω ένα βίντεο για να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου, από την αρχή μέχρι τώρα. Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε». 

Και προσθέτει, μεταξύ άλλων: «Αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό το βίντεο, γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο. Πιστεύω υπάρχει πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω. Το βίντεο θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».