Breaking News

Diamond League - Πομάσκι για τη νίκη του Τεντόγλου στο τελευταίο άλμα: «Εκεί που λυγίζουν τα γόνατα, ο Μίλτος εκτελεί» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε και πάλι... Το βράδυ της Πέμπτης (22/8), πήρε μια ακόμη νίκη στο έκτο και τελευταίο άλμα, στο Diamond League της Λωζάνης, με 8,06 μέτρα. 

Τα άλματα του Μίλτου Τεντόγλου στον αγώνα στη Λωζάννη: άκυρο, 7,61 μ., 7,87 μ., 7,69 μ., 7,97 μ. και 8,06 μ...


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ, ο προπονητής του Γιώργος Πομάσκι απάντησε, όταν ρωτήθηκε εάν η νίκη στο τελευταίο άλμα είναι... δουλεμένη στην προπόνηση: 

«Το τελευταίο άλμα είναι προσωπικό! Είναι δικό του! Εκεί που λυγίζουν τα γόνατα, ο Μίλτος εκτελεί! Για αυτό έχουν μείνει στην ιστορία λίγοι αθλητές. Κανένας δεν θέλει να βαρέσει το… τελευταίο πέναλτι, ο Μίλτος δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό!».

Από την πλευρά του ο 26χρονος χρυσός ολυμπιονίκης στο Παρίσι δήλωσε μετά από τον αγώνα του, μιλώντας στη μικτή ζώνη στο στάδιο της Λωζάνης:

«Νιώθω πολύ καλά γιατί είχα ένα σερί, για πάνω από δύο χρόνια τώρα, όπου δεν έχω πηδήξει ποτέ λιγότερο από 8 μέτρα σε κανέναν αγώνα και δεν ήθελα να το χάσω σε αυτό το σημείο. Όσο για το πόσο μακριά μπορώ να φτάσω την επόμενη χρονιά, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά θα δοκιμάσω κάποια νέα πράγματα, ίσως να αντιμετωπίσω κάποιες δύσκολες προκλήσεις και θα δούμε τι θα γίνει. Άλλη μια χρονιά, άλλη μια ευκαιρία».