Breaking News

Cardi B: Μετά την αίτηση διαζυγίου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Cardi B ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, μία μέρα μετά την επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό της ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον ράπερ Offset, έπειτα από έξι χρόνια γάμου.

Η Cardi B και ο Offset απέκτησαν δύο παιδιά, την 6χρονη Kulture και τον 2,5 ετών Wave. Ο Offset έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.


Εκπρόσωπος της Cardi B επιβεβαίωσε στο People ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της. «Δεν έχει σχέση με τις φήμες περί απιστίας, αλλά ήταν κάτι που ερχόταν εδώ και πολύ καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με αναφορές, η Cardi B ζητά την κύρια επιμέλεια των δύο παιδιών που έχουν μαζί. Η αίτηση διαζυγίου δεν δημοσιοποιήθηκε...


Την Πέμπτη (1/8), η Cardi B ανακοίνωσε ότι περιμένει το τρίτο της παιδί. Συγκεκριμένα δημοσίευσε 2 φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή! Είμαι τόσο ευγνώμων που μοιράστηκα αυτή την περίοδο μαζί σου, μου έφερες περισσότερη αγάπη, περισσότερη ζωή και πάνω απ’ όλα ανανέωσες τη δύναμή μου! Μου υπενθύμισες ότι μπορώ να τα έχω όλα! Μου υπενθύμισες ότι ποτέ δεν χρειάζεται να διαλέξω ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και το πάθoς μου! Σε αγαπώ τόσο πολύ και ανυπομονώ να δεις τι με βοήθησες να πετύχω, τι με ώθησες να κάνω! Είναι πολύ πιο εύκολο να δέχεσαι τις ανατροπές, τις αλλαγές και τις δοκιμασίες της ζωής, αλλά εσύ, ο αδελφός σου και η αδελφή σου μου δείξατε γιατί αξίζει τον κόπο να προχωρήσω!».