Breaking News

Η εγκυμονούσα Cardi B ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της, η Cardi B μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με τους followers της.

Η Cardi B είχε ανακοινώσει την 1η Αυγούστου ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, μία μέρα μετά την επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό της ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον ράπερ Offset, έπειτα από έξι χρόνια γάμου.


Χθες, το βράδυ του Σαββάτου (10/8), η 31χρονη Αμερικανίδα ράπερ και ηθοποιός έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά. «Ο χρόνος θα δείξει», έγραψε με νόημα στη λεζάντα.

Τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με το Entertainment Weekly, σε ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε, η Cardi B είχε μιλήσει για το ατύχημα που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας αλλά και του μωρού που κυοφορεί. Συγκεκριμένα, κατέβαινε τις σκάλες και γλίστρησε, με αποτέλεσμα από το τράβηγμα να σκιστεί ένας σύνδεσμος δίπλα στη λεκάνη της. Μετά από εξετάσεις, οι γιατροί της έδωσαν εντολή να παραμείνει στο κρεβάτι και να υποβληθεί σε φυσιοθεραπεία.

Να σημειωθεί ότι η Cardi B και ο Offset απέκτησαν δύο παιδιά, την 6χρονη Kulture και τον 2,5 ετών Wave. Ο Offset έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Η Cardi B φέρεται να ζητά την κύρια επιμέλεια των δύο παιδιών που έχουν μαζί.