Breaking News

Πέθανε η ηθοποιός Betty A. Bridges (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η ηθοποιός Betty A. Bridges, η οποία συμμετείχε σε δεκάδες δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές κατά τη διάρκεια της 40χρονης καριέρας της, ενώ αργότερα ήταν εξέχουσα coach ηθοποιών.

Σύμφωνα με το Deadline, η Αμερικανίδα ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Τρίτη 27 Αυγούστου στο Φοίνιξ, στο σπίτι του γιου της Todd Bridges.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε στο Deadline η εκπρόσωπος της ηθοποιού, η Elizabeth Much...


Γεννημένη την 1η Αυγούστου 1941, η Betty A. Bridges άρχισε να εμφανίζεται στη μικρή οθόνη σε τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του 1970, όπως "Police Woman", "Charlie's Angels", "Good Times" και "Mary Hartman, Mary Hartman". Συνέχισε να εργάζεται με συνέπεια για μεγάλο μέρος των επόμενων τεσσάρων δεκαετιών, κυρίως στην τηλεόραση. Έκανε guest εμφανίσεις σε δημοφιλείς σειρές, συμπεριλαμβανομένων των "Wonder Woman", "What’s Happening!!", "Quincy, M.E.", "CHiPs", "Lou Grant", "Diff'rent Strokes", "Hill Street Blues", "Dallas", "Beverly Hills, 90210", "Ally McBeal", "The Practice", "NYPD Blue", "Scrubs" και "2 Broke Girls".

Στην πορεία της καριέρας της έπαιξε και σε ταινίες, όπως "The Concrete Jungle" (1982), "Rooster" (1982), "A Night at the Roxbury" (1998) κ.α. Εμφανίστηκε επίσης στη μικρού μήκους ταινία "Building Bridges" (2000), σε σενάριο και σκηνοθεσία των γιων της Todd και Jimmy Bridges.

Αργότερα έγινε εξέχουσα μάνατζερ του Χόλιγουντ και coach υποκριτικής. Συνίδρυσε την Kane Bridge Academy, μια σχολή υποκριτικής όπου ήταν δημοφιλής δασκάλα. Εργαζόταν κυρίως με παιδιά, ιδιαίτερα σε μειονότητες, αφήνοντας συχνά τα παιδιά της γειτονιάς να παρακολουθούν δωρεάν μαθήματα. 

Η οικογένεια ανέφερε ότι μαθητές της ήταν οι ηθοποιοί Nia Long, Tony O'Dell, Sanaa Lathan, Marcus Chong, Shashawnee Hall και οι αδελφές Regina και Reina King.