Breaking News

Α. Γεωργιάδης για Σ. Κασσελάκη: «Έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο και μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διαδικτυακή κόντρα ξέσπασε μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Στέφανου Κασσελάκη, με τον Υπουργό Υγείας να απαντά στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε χθες (6/8) ένα βίντεο, που καταγράφει την έντονη αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με εργαζόμενους σε νοσοκομείο στα Δωδεκάνησα...


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο X (πρώην Twitter): «Η εικόνα μιλάει από μόνη της (και δεν είναι η πρώτη φορά μπροστά στους «κάφρους» και τα «ανθρωπάκια» που σώζουν ζωές). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν υπουργός κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφερθεί ποτέ έτσι σε δημόσιους λειτουργούς ή σε πολίτες, θα φεύγει την ίδια στιγμή».

Την Τετάρτη (7/8), ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε, μέσα από ανάρτησή του: «Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις - και θα βρω - και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζόμενούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους; Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη».

O Υπουργός Υγείας πρόσθεσε: «Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του...».