Breaking News

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: «4 χρόνια από την ημέρα που ήρθε το αγγελούδι μας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
O μεγαλύτερος γιος του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ συμπλήρωσε 4 χρόνια ζωής, με την make up artist να κάνει μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Στα τέλη Μαρτίου του 2023, ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, που είναι ξανά αγοράκι. Το ζευγάρι έχει κι έναν γιο, τον Χρήστο, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020.

Με αφορμή τα 4α γενέθλια του Χρήστου, η γνωστή make up artist δημοσίευσε την Τρίτη (23/7) μία σειρά από φωτογραφίες, από την περίοδο που ο γιος της ήταν ακόμα νεογέννητος.

«4 χρόνια... από την ημέρα που ήρθε το αγγελούδι μας, που μας έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μας, η ψυχή, που μας έμαθε πως δεν υπάρχει εγωισμός σε αυτόν τον έpωτα! Σήμερα το πρωί όσο κοιμόταν ακόμα τον πήρα αγκαλιά ακριβώς έτσι όπως τον είχα την πρώτη μέρα μετά την γέννηση του και τα δάκρυα τρέχανε στο πρόσωπό μου. Με ρωτάει ο Χάρης: γιατί κλαις? Του απαντάω: γιατί σκέφτομαι τη στιγμή που γεννήθηκε. Συγκινήθηκα. Σκεφτόμουν το πόσο γρήγορα πέρασαν αυτά τα 4 χρόνια και πως δεν θα τις άλλαζα με τίποτα στον κόσμο όσο δύσκολες και να ήταν μερικές φορές... γιατί ήταν οι πιο όμορφες της ζωής μας!!!», έγραψε η Ανίτα Μπραντ.