Breaking News

Τροχαίο ατύχημα για τη Δέσποινα Μοιραράκη - «Ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και έχασε τις αισθήσεις της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day, η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη ενεπλάκη χθες το βράδυ (3/7) σε τροχαίο ατύχημα.  Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (4/7):

«Φεύγοντας από το προτελευταίο γύρισμα του "Cash or Trash", η Δέσποινα είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Χτύπησε ένα αυτοκίνητο και δύο μηχανάκια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανθρώπου. Επικοινώνησα μαζί της. Ήταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου πήγε για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Από ό,τι μου είπε, ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε, είδε ότι είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια. Τρόμαξε πάρα πολύ. 

Ήταν συσσωρευμένη κούραση, με τα γυρίσματα μιας ολόκληρης σεζόν. Ταυτόχρονα, είχε ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα γυρίσματα και για την επόμενη σεζόν. Έχει και τις επιχειρήσεις της που τρέχει δεξιά αριστερά, ταξίδια, τα μαγαζιά της...


Μου είπε ότι δεν το είχε καταλάβει ότι είχε συσσωρευτεί τόσο πολύ κούραση, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Χθες, αργά το βράδυ, που είπε ότι θα παρέμενε στο νοσοκομείο, γιατί οι γιατροί ήθελαν να την παρακολουθήσουν».