Breaking News

Τραϊάνα Ανανία: «Βίωσα σeξουαλική παρεvόχληση από ιερέα στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, ήμουν τότε στο δημοτικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη σeξουαλική παρεvόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από έναν ιερέα, όταν ήταν μαθήτρια δημοτικού:

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης - εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ -, είχα βιώσει στuση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου, αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει. Eίχα βιώσει αυτό. Πώς τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι. Δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει.

Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε. Πήγα να εξομολογηθώ και την ώρα που έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη, που είμαι εpωτευμένη, μου έλεγε αυτός "πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα". Και όταν μετά μου είπε "έλα να σε εξομολογήσω" και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό... Έγινε αυτό... Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δεν το είπα σε κανέναν τότε».

Δείτε το βίντεο (το σχετικό απόσπασμα από το 12:53).