Breaking News

Η Tracy Spiridakos ποζάρει με τη μητέρα της (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία κοινή της φωτογραφία με τη μητέρα της μοιράστηκε πριν λίγο καιρό με τους διαδικτυακούς της φίλους η Tracy Spiridakos.

Η γοητευτική Tracy Spiridakos, που κάνει καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, γεννήθηκε στο Γουίνιπεγκ της καναδικής επαρχίας Μανιτόμπα το 1988 από Έλληνες γονείς, τους Γιώργο και Αναστασία Σπυριδάκου. Έχει δύο αδέλφια. Η οικογένεια μετακόμισε στην πατρίδα του πατέρα της, τη Σκάλα, νότια της Σπάρτης, λίγα χρόνια μετά τη γέννησή της και επέστρεψε στον Καναδά το 1992. Αναγνωρίζει έντονα την ελληνική κληρονομιά της και μιλάει άπταιστα ελληνικά.

Η 36χρονη Ελληνίδα ηθοποιός έγινε πασίγνωστη μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Revolution». Από το 2017, πρωταγωνιστεί ως Hailey Upton στην αστυνομική σειρά "Chicago P.D." του NBC.


Πριν δύο μήνες περίπου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας (11/5), η Tracy Spiridakos είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τη μητέρα της. Στο πρώτο στιγμιότυπο, μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί. «Σ' αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα.