Breaking News

Η Tori Spelling είναι «ευγνώμων» για την «τελευταία συνομιλία» της με τη Shannen Doherty (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο νέο επεισόδιο του podcast της «90210MG», η Tori Spelling μίλησε για την απώλεια της Shannen Doherty, η οποία έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η τηλεοπτική «Donna Martin» του «Beverly Hills 90210» εξήγησε γιατί είναι ευγνώμων για την τελευταία της συνομιλία με τη Shannen Doherty (Brenda Walsh στη σειρά).

Σύμφωνα με το People, η 51χρονη Tori Spelling είπε στη συμπαρουσιάστρια Jennie Garth, την τηλεοπτική «Kelly Taylor» της σειράς:

«Είχα πολλούς θανάτους στη ζωή μου και δεν πιστεύω στις τύψεις. Αλλά μετανιώνω πολύ που δεν είχα τον χρόνο να έχω μια δεύτερη ευκαιρία να ξεπεράσω πράγματα από το παρελθόν και να δω όλα τα καλά πράγματα και να μιλήσω πραγματικά και να κάνω αυτή την τελευταία συζήτηση».

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι η Shannen κι εγώ το είχαμε αυτό (σ.σ. αυτή την τελευταία συζήτηση) και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό...».


Η 52χρονη Jennie Garth  εκτίμησε ότι η Spelling είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη φίλη τους. «Σίγουρα σκεφτόμουν εσένα, Tor, και πόσο χαρούμενη πρέπει να ήσουν που πέρασες αυτόν τον χρόνο μαζί της και είχες αυτό το είδος επανασύνδεσης σε βαθύτερο επίπεδο καθώς και οι δύο ωριμάζατε και μεγαλώνατε και μάθατε τόσα πολλά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ευχήθηκα να είχα κι εγώ αυτή την ευκαιρία γιατί δεν πρόλαβα να συνομιλήσω μαζί της πρόσφατα, αλλά χάρηκα πολύ που το έκανες εσύ...».


Να σημειωθεί ότι η Tori Spelling και η Jennie Garth είχαν αποχαιρετίσει τη Shannen Doherty μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.